Auto 16 Aprilie 2008 00:37
Audi, Porsche, Bentley si Lamborghini vor fi prezente intr-un singur showroom dedicat marcilor de lux ale importatorului, incepind cu prima parte a anului 2009.

Super luxoasa Bentley Continental va putea fi admirata la Porsche Romania de anul viitor
Compania Porsche Romania va inaugura la inceputul anului viitor un showroom specializat pe divizia de lux a importatorului, care va cuprinde si unitati de service pentru cele patru marci. Potrivit oficialilor companiei, in Romania exista inca din septembrie-octombrie 2007 un service perfect functional pentru marca Bentley.

In ceea ce priveste showroomul Bentely, acesta va fi inaugurat in a doua jumatate a acestui an, insa va fi doar unul interimar. „In 2009, vom deschide un showroom dotat cu unitati de service pentru marcile Bentley, Porsche, Lamborghini si Audi“, au declarat oficialii companiei. Noul complex va fi deschis in zona in care se afla deja amplasat Porsche Bucuresti Nord, dar va fi separat de actualul complex unde sint comercializate marcile Audi si Porsche.

Potrivit unor surse din piata auto, in noul centru va fi deschis si un service pentru marca Lamborghini in prima parte a anului viitor, deocamdata existind discutii privind licenta de service. In total, Porsche Romania va investi 10-12 milioane de euro in noua unitate pentru marcile de lux pe care le importa pe piata romaneasca.

Deschiderea showroomului si unitatii service pentru Lamborghini va avea loc dupa ce Forza Rossa, compania care a primit autorizatia de a deschide un service pentru masinile Ferrari importate in Romania, a anuntat ca va deschide luna viitoare primul complex dedicat acestei marci.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.