Auto 16 Aprilie 2008 00:48
Revista olandeza Auto Week a reusit sa obtina primele poze cu noul Opel Insignia in versiune de serie.

Nu se stie cum au obtinut olandezii aceste fotografii, cert este ca a fost o scapare a echipei Opel care se ocupa cu promovarea modelului, iar cei de la AutoWeek nu au respectat deloc embargoul si le-au postat pe site. Asta in conditiile in care Insignia trebuia sa debuteze abia in vara, sub marca Vauxhall, la Salonul Auto de la Londra.

Opel a decis sa renunte la numele Vectra pentru acesta masina ce ar fi trebuit sa fie de fapt a patra generatie Vectra si sa boteze noul model Insignia. E drept ca Opel face un pas destul de mare cu acest model, in sensul ca designul trece la un alt nivel, mult mai elaborat, iar masina urca usor catre segmentul premium.

Concurenta este foarte apriga in acest moment in clasa medie, unde Insignia se va bate in special cu Ford Mondeo, Volkswagen Passat, Peugeot 407, Mazda6 si noul Citroen C5.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.