Auto 17 Aprilie 2008 16:12
General Motors va construi o fabrica de 200 de milioane de dolari (126 milioane euro) in Brazilia, unde va produce motoare si componente auto, potrivit Automotive News.
Productia va incepe in al patrulea trimestru din 2009 si, odata cu lansarea fabricii, GM va angaja 500 de muncitori si va genera in mod indirect inca 1.300 de slujbe.

“Decizia de a construi o noua fabrica in Brazilia este esentiala pentru strategia companiei noastre de a ne mari capacitatea de productie in aceasta regiune”, a afirmat Jaime Ardila, presedinte General Motors Brazilia.

Anul trecut, General Motors a investit 500 de milioane de dolari (315 milioane euro) in unitatea braziliana pentru a crea masini de dimeniuni mici si pentru a dezvolta centrul de producere respectiv, relateaza Automotive News. De asemenea, GM a sustinut faptul ca Brazilia reprezinta unul din principalele centre care se ocupa cu designul camioanelor de dimensiuni mijlocii.

Automobilele si camioanele mijlocii sunt create pentru pietele emergente, au mentionat oficialii GM.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.