Auto 19 Aprilie 2008 00:45
In eforturile sale continue de a aduce solutii mai curate si mai practice in industria auto, Toyota Motor Europe (TME) va prezenta, in Germania, ultimele sale inovatii in materie de tehnologie hibrida.
Intre 21 si 25 aprilie, aici va avea loc cel mai important eveniment industrial mondial, Expozitia de la Hanovra 2008. Punctele de atractie ale constructorului japonez - prototipul modelului Toyota Plug-in Hybrid Vehicle (PHV) si Toyota Fuel Cell Hybrid Vehicle (FCHV).

Toyota PHV este unul dintre prototipurile testate in prezent pe drumurile din Europa, America si Japonia. Succesul acestui pilot a contribuit la decizia Toyota de a vinde modele echipate cu baterii litiu-ion clientilor de flote pana in 2010. PHV-ul foloseste tehnologia hibrida Toyota, dar combinata cu avantajul bateriilor care pot fi incarcate folosind o priza electrica standard si care extind distanta ce poate fi parcursa in modul electric.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.