Auto 19 Aprilie 2008 00:55
Compactul sud-coreean cu trei portiere a ajuns in Romania. Cu un aspect mai reusit si un pret mai mic in comparatie cu versiunea in cinci usi.

Romanii nu se dau in vant dupa compactele in trei usi. Pentru ca, zic multi, sunt mai putin practice in comparatie cu suratele lor care ofera cinci portiere. Nu conteaza ca, de cele mai multe ori, intrebat fiind, un posesor de masina cu cinci usi din segmentul C nu isi poate aminti cand a dus pe cineva „in spate“ si a profitat de prezenta celui de-al doilea rand de portiere. Evident, de vina nu este memoria scurta a celui in cauza, ci intervalul de timp prea lung scurs de la respectivul moment.

Kia a lansat recent in Romania versiunea cu trei usi a compactului de succes cee’d. Daca vi se parea ca numele modelului sud-coreean era unul macar bizar, atunci sigur veti avea avea motive sa va minunati la vederea celui purtat de noul venit: pro_cee’d.

Cei care s-au obisnuit ca modelele Kia sa exceleze la capitole precum utilitatea si pretul vor avea si ei motive de mirare. Pro_cee’d este primul produs care poarta sigla constructorului sud-coreean gandit sa atraga in primul rand prin aspect, gratie unei imagini tineresti, mai sportive.

Minus 400 euro
Pro_cee’d foloseste aceeasi platforma ca si versiunea in cinci usi. Alaturi de aspectul seducator, ofera aceeasi garantie-record in acest segment: sapte ani. Cireasa de pe tort ar fi ca, spre deosebire de cee’d, care beneficia deja de un pret aproape imbatabil, pro-ul costa cu aproximativ 400 de euro mai putin, asa cum te astepti la o verisiune cu mai putine usi, deci cu costuri de productie diminuate.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.