Black Series nu se refera la culoarea bolidului si nici nu are vreo legatura cu "doamna cu coasa". Desi..., daca se apasa fara simt de raspundere acceleratia, s-ar putea sa vina mai repede decat era prevazut. Black Series (BS) se traduce printr-o serie de modificari operate SL-ului 65 AMG, ce transforma masina super-sport,
intr-una de curse.

Concret, specialistii AMG s-au intrecut pe ei insisi. Ei au supus SL-ul 65 AMG la o cura de slabire drastica, pe baza de fibra de carbon si alte artificii tehnologice, in urma careia raportul kilogram/cal putere (kg/CP) a scazut la 2.74 kg/CP, de la 3.46 kg/CP. De exemplu, capota motorului, aripile, acoperisul, eleronul spate si difuzorul de aer integrat in parasocul spate sunt din carbon. Dar partea trista este ca s-a renutat la sistemul de decapotare. Asta e! si frumoasa, si desteapta, si devreme acasa nu prea se poate.

Totusi, sa nu credeti ca bolidul a ajuns numai piele si os. De mare ajutor a fost si cresterea puterii propulsorului V12 bi-turbo, de 6.0 litri, la 670 CP (± 66 CP).