Auto 24 Aprilie 2008 01:45
Citroen C4 Sedan, disponibil in Romania. Preturi si modeleCitroen C4 si-a gasit deja admiratori pe piata din Romania, in special datorita stilului si nivelului tehnologic implementat de Citroen pe acesta masina de clasa compacta. Daca C4 in 5 usi abordeaza un stil care iti poate placea sau nu, modelul in 3 usi chiar arata bine.

Iata ca acum, Citroen introduce inca o versiune de caroserie a acestui model, versiune care apeleaza mai putin la stil si mai mult la aspectul practic.

C4 sedan dispune de un ampatament mai mare, pentru a suplimenta spatiul pentru pasagerii din spate si are un portbagaj al carui volum ajunge la 513 litri.

Francezii au incercat sa integreze designul spatelui in linia generala a masinii, dar pentru multi va fi probabil nevoie de obisnuinta pentru a "digera" noul look al acestei versiuni.

Citroen C4 Sedan, disponibil in Romania. Preturi si modeleMasina este disponibila in Romania cu doua propulsoare, deocamdata, unul pe benzina si unul turbodiesel.

Motorul pe benzina este cel de 1,6 litri si 110 CP. Acesta permite o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 11,8 secunde si o viteza maxima de 185 km/h in conditiile in care consuma, in medie, 7,6 l/100 km. Pretul masinii, cu acest motor, este de 14.132 euro fara TVA si 15.568 euro cu TVA inclus (pret promotional, pe o perioada limitata).


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.