Auto 25 Aprilie 2008 00:48
Renault Brazil si Nokia Brazil au decis sa-si uneasca fortele pentru a lansa pe piata braziliana un automobil Sandero, care va fi produs in acest an si in Romania, cu cele mai avansate tehnologii pentru telefonul mobil existente in prezent, relateaza Reuters, citat de NewsIn.

Modelul special, denumit Sandero Nokia, este destinat brazilienilor pasionati de tehnologie. Modelul Sandero Nokia va fi primul model Renault produs in Brazilia care va avea incorporate solutiile mobile complete ale Nokia, inclusiv dispozitive, servicii, software si accesorii originale.

Pachetul include calculatorul multimedia Nokia N95, cu un sistem GPS incorporat, serviciul Nokia Maps preincarcat, conexiune bluetooth si o gama larga de solutii media, printre care si un music player, ecran de dimensiuni mari si o camera foto de calitate superioara. Automobilul include, de asemenea, si un kit de accesorii auto.

Sandero Nokia este primul automobil din clasa compacta de pe piata braziliana care va avea din fabricatie un sistem GPS.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.