Auto 30 Aprilie 2008 16:04
Mazda a inregistrat, in 2007, un profit de 1,55 miliarde de dolari (984 milioane euro), cu 2% mai mult decat in anul precedent, iar Honda a anuntat o crestere in profit de 5,77 miliarde de dolari (3,66 miliarde euro), cu un plus de 1,3% peste cel din 2006, conform Motor Authority.
Producatorul de automobile Mazda a intrecut estimarile analistilor si a vandut anul trecut 1.363.000 de unitati automobilistice in toata lumea.

Compania este increzatoare in ceea ce priveste nivelul vanzarilor pentru anul in curs, in ciuda cresterii pretului la carburanti si a cererii scazute de masini in Statele Unite si Japonia, cele mai mari piete de desfacere ale Mazda.

Totodata, producatorul de masini se asteapta sa creasca vanzarile, la 1,48 milioane de unitati, potrivit Motor Authority.

Lansarea unui numar semnificativ de modele noi pe piata (Mazda2, Mazda6 si modelul CX-9), pe parcursul anului trecut, a ajutat compania auto sa raporteze un rezultat puternic.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.