Nu se stie de unde au facut rost francezii de pozele noului Renault Megane, necamuflat, dar au reusit sa spulbere secretul din jurul noului model.

A doua generatie Megane a socat pur si simplu cand a fosta lansata, acum 6 ani. Prin urmare era de asteptat ca francezii sa mearga pe acesta idee, a unui design extrem, in continuare. Totusi, pozele publicate de Auto Plus arata ca nu este deloc asa. Chiar dimpotriva, designul celei de-a treia generatii Megane este cumintit mult, iar partea frontala preia evident ideea designului de la Laguna.

Masina va fi disponibila, asa cum arata pozele, in 3 si 5 usi, dar nici urma de vreun design al partii posterioare care sa socheze. Ramane de vazut daca strategia francezilor va da roade. Actualul Megane in 3/5 usi are un spate absolut "altfel" si e clar ca nu place tuturor, dar macar ofera ceva deosebit.

Citeste si:

Nu exista informatii tehnice deocamdata, dar le vom afla cel mai probabil cand masina va fi lansata oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris din acesta toamna.