Auto 8 Mai 2008 16:47
Grupul AAA Auto, care vinde masini rulate in cinci tari din Europa centrala si de est, ar putea deschide anul viitor un centru de service in Romania, daca reactia pietei din Cehia la centrul inaugurat de curand in Praga va fi pozitiva, au declarat reprezentantii companiei, citati de NewsIn.
Potrivit acestora, noul centru de service din Romania s-ar putea dezvolta prin extinderea capacitatii service-ului deja existent in Bucuresti.

"In functie de reactia pietei fata de aceste centre de service, firma va analiza si posibilitatea de a extinde reteaua de service-uri si in celelalte tari in care opereaza, inclusiv in Romania", a informat compania.

AAA Auto, care opereaza un centru de vanzari si cumparari si in Bucuresti a deschis la Praga primul service pentru toate tipurile de autoturisme din retea. Compania planuieste sa deschida service-uri in majoritatea oraselor mari din Cehia si, in functie de reactia pietei la aceste centre de service, firma va analiza si posibilitatea de a extinde reteaua de service-uri si in celelalte tari in care opereaza, inclusiv in Romania.

„Vom mai deschide si alte centre de service AAA AUTO in Praga in urmatoarele luni,“ a spus vicepresedintele companiei, Matyas Korinek. El a adaugat ca in acelasi timp va fi dezvoltata si o retea de service partenere in toata Cehia, astfel incat sa existe cel putin 30 de locatii in care vor fi oferite discount-uri clientilor AAA Auto.

AAA Auto a fost infiintata in urma cu 16 ani, extinzandu-se de-a lungul timpului din Republica Ceha, unde isi are sediul, catre celelalte tari din regiunea Europei Centrale si de Est. La ora actuala Grupul controleaza o retea de 48 de sucursale, din Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria si Polonia.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.