Auto 13 Mai 2008 00:12
Datorita transmisiei integrale cu selector de mod, C-Crosser se descurca pe orice tip de carosabil Printre dotari - sistem de navigatie cuplat la o camera video cu imagini color pentru marsarier

C-Crosser, primul SUV lansat de Citroën, este disponibil incepand din aceasta luna in showroom-urile din Romania. Principalele atuuri ale masinii sunt transmisia integrala cu selector de mod, modularitatea (5 + 2 locuri) si motorizarile, desi in Romania nu sunt disponibile decat 2 versiuni: 2,4i 170 CP (cutie de viteze manuala sau automata) si 2,2 HDi 160 CP (cutie de viteze automata si 3 niveluri de echipare: X, SX si Exclusive). Motorul HDi de 160 CP care echipeaza C-Crosser este dotat cu filtru de particule pentru a contribui la protectia mediului inconjurator. Valoarea emisiilor de CO2 afisata este sub 200 g/km (191 g/km pentru echiparea cu anvelope de 16 inch si 194 g/km pentru anvelopele de 18 inch).

Polivalenta modelului C-Crosser se regaseste si in felul in care a fost gandit spatiul interior. Prin cele 5+2 locuri disponibile, prin cel de-al doilea rand de scaune rabatabil electric, prin numeroasele compartimente de depozitare si volumul de incarcare generos C-Crosser se adapteaza, teoretic, oricarei situatii.

Sistemul de aer conditionat automat in echiparea standard, geamurile electrice fata - spate si scaunele fata incalzite contribuie la confortul pasagerilor, confortul soferului fiind optimizat datorita farurilor de intalnire oferit de SUV-ul Citroën.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.