Toyota Prius s-a clasat pe primul locul in studiul privind satisfactia clientilor 2008, realizat in Marea Britanie de J.D. Power si Asociatii si renumita publicatie „What car?”. Prius a castigat al doilea an consecutiv acest trofeu, dupa obtinerea celui mai mare scor ca model individual - 901 puncte, pe o scara pana la 1000.

Proprietarii au apreciat in mod special calitatea si fiabilitatea masinii. „Dar Prius satisface multe dintre pretentiile cumparatorilor de masini din zilele noastre: este ecologica, fiabila, este o masina nemaipomenita pe care si-o doresc multi”.

In clasamentul brandurilor, Toyota s-a situat pe locul 4. Aygo a fost, ca si Prius, modelul de top in segmentul sau, in timp ce Yaris, Corolla si RAV4 s-au clasat pe locul 2 in categoriile lor, in timp ce Corolla Verso a ocupat locul 3 in segmentul MPV.

Studiul realizat in Marea Britanie s-a bazat pe mai mult de 16.000 de repondenti, proprietari de autoturisme inregistrati intre septembrie 2005 si august 2006, reprezentand 28 de branduri si 100 de modele individuale.