Auto 13 Mai 2008 00:15
AutoItalia Group il comercializeaza, din aceasta luna, pe Fiorino, noul mini-van creat de Fiat. Acesta completeaza gama de vehicule comerciale usoare Fiat Professional, din care fac parte celelalte trei modele deja consacrate: Ducato, Doblo Cargo si Scudo.
Spre deosebire de acestea, inginerii italieni l-au creat pe Fiorino cu scopul de a acoperi o cerere aparte a pietei de profil. Specific acestui van ii este volumul de incarcare generos, dar cu dimensiuni reduse in acelasi timp, ce ii permit o mai buna manevrabilitate in traficul urban. Acest concept a generat de altfel si campania de promovare de mare impact, a carei imagine este celebrul Gigi Buffon, considerat in prezent cel mai bun portar din lume.

Noul Fiorino are o lungime de 3,86 m, un volum util de 2,5 m? si 1,5 m lungime interna. Prin rabatarea scaunului pasager, volumul acestuia poate fi extins la 2,8 m? si lungimea la 2,5 m. Noul Fiorino are adresabilitate foarte larga, acoperind un segment de piata putin reprezentat pana in prezent, dar cu cereri foarte specifice, in special in domeniul distributiei de bunuri.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.