Auto 14 Mai 2008 23:54
Cadillac CTS-V se apropie de lansare, iar americanii au pregatit o "mica" surpriza europenilor. Un tur pe Nurburgring.

Cadillac CTS-V provoaca BMW M5 si Mercedes E63 AMGNoua model Cadillac CTS-V, versiunea dopata a sedanului de clasa mare CTS va fi lansat pe piata in toamna acestui an, iar pana acum americanii au testat masina. Nu oriunde si - mai ales - nu acasa la ei. Au testat-o indelung chiar pe taramul germanilor, circuitul Nurburgring. Aici a fost setata suspensia si tinuta de drum, exact cum au procedat si cu vechiul CTS-V.

Cadillac CTS-V provoaca BMW M5 si Mercedes E63 AMGIn ultima faza a testelor, americanii au vrut sa vada ce au realizat, dar si sa avertizeze ca, daca vor, pot realiza masini care sa rivalizeze de la egal la egal cu cele europene consacrate (BMW M5 si Mercedes E63 AMG).

Asa ca un exemplar de serie a fost cronometrat pe parcursul mai multor tururi de circuit pe Nurburgring. Cel mai bun timp a fost de 7 minute si 59 de secunde, rezultat excelent pentru o masina de dimensiunile lui CTS-V.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.