Dupa mai multe poze spion, care aratau ca Ferrari pregateste un mic model cabrio, constructorul italian a prezentat primele poze si informatii oficiale despre noua masina.

Ferrari a prezentat un nou model: California!Modelul, numit California, este o decapotabila cu doua locuri care beneficiaza, spun italienii, de un plafon rigid escamontabil, premiera in istoria marcii.
Designul este unul cu influente din traditia Ferrari si prezinta cateva elemente interesante. In primul rand, linia laterala arata foarte bine, partea frontala atrage atentia prin forma farurilor, dar spatele pare cel mai interesant. De ce? In primul rand este destul de masiv si..dispune de 4 tevi de esapament, dar nu aranjate orizontal, doua cate doua, ci vertical/oblic, cam in stilul celor de la Lexus IS-F.

Ferrari a prezentat un nou model: California!Ferrari nu a prezentat prea multe poze cu noul California, asa ca nu stim cum arata masina cu plafonul ridicat si nici nu au fost date poze cu detalii de interior, dar Ferrari asigura ca acesta este la inaltimea asteptarilor.