Auto 15 Mai 2008 23:06
Autoturismul cu operatie estetica va fi lansat in acelasi an cu SUV, iar gama va fi completata cu Sandero si Sedan, restilizate si ele.

Dacia va face un facelift modelului Logan MCV (break), disponibil pe piata din 2009, cand va fi lansata si masina de tip Sport Utility Vehicle (SUV), pana atunci gama constructorului urmand sa fie completata cu Sandero si Logan Sedan restilizate.

“Dacia va face un facelift la Logan MCV, lansarea fiind prevazuta in aceeasi perioada in care va fi lansat si SUV-ul, nu mai devreme”, au declarat miercuri surse din industria auto, citate de MEDIAFAX.

Directorul comercial al Dacia, Renault si Nissan in Romania, Jacques Daniel, declara la sfarsitul lunii februarie ca Automobile Dacia va lansa un model SUV (Sport Utility Vehicule) anul viitor, construit pe platforma Logan sau pe una usor modificata.

Pe mai multe site-uri au fost deja postate fotografii din interiorul uzinei care ar prezenta varianta restilizata a Logan MCV (break).

Potrivit unor surse din piata auto, care nu au confirmat sau infirmat existenta vreunui automobil Dacia MCV restilizat, constructorii auto realizeaza modele si versiuni restilizate cu mai mult timp inainte de lansarea oficiala pe piata.

Directorul general al grupului Renault in Romania, François Fourmont, a declarat marti ca urmatorul model pe care il va lansa Dacia va fi Sandero, in iunie, urmat de varianta restilizata a Logan Sedan si ca, in saptamanile urmatoare, se va decide daca vor fi produse in serie versiuni restilizate pentru celelalte modele din gama Dacia, respectiv Logan MCV (break), Logan VAN (furgon) si Logan Pick-Up (camioneta).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.