Auto 15 Mai 2008 00:48
Conceptul Yeti de la Skoda va fi primul SUV al marcii.
Skoda vrea un SUV - Modelul Yeti intra in productieIn conditiile in care SUV-urile se vand foarte bine (si asta de multi ani), era de asteptat ca si Skoda sa-si doreasca unul in gama. Cei de la Autocar au aflat ca cehii au luat decizia de a produce in serie conceptul Yeti prezentat publicului in 2005.

Skoda vrea un SUV - Modelul Yeti intra in productie
Yeti este un SUV de dimensiuni mici si probabil ca in versiunea de serie se va miza mult pe preturi competitive in segment. Cu toate ca Skoda are la dispozitie platforme 4x4 de la Volkswagen se pare ca cehii vor dezvolta o platforma speciala pentru Yeti, platforma care va putea fi regasita si pe alte modele din grupul VW. Dealtfel, VW a anuntat cu ceva vreme in urma ca va produce, in cadul grupului si platforme care sa suporte sisteme 4x4 pentru masinile de clasa mica, asa ca e posibil ca viitoarea generatie a lui Polo, de exemplu, sa fie oferita si in versiune cu tractiune integrala.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.