Fiat 500 - Plus de stil si performanta de la NovitecMica masina italiana, care a starnit deja o moda la foarte putin timp de la lansare este din ce in ce mai preferata de tuneri. Normal, din ce moment ce "cumintenia" formelor masinii nu face decat sa-i provoace pe tuneri.

Novitec, care tuneaza cu destul de mare succes si modele Ferrari s-a ocupat de aceasta data de micul Fiat 500. Rezultatul il vedeti in galeria foto. Mini-ul lui Fiat a primit un nou spoiler fata, un eleron la partea superioara a lunetei si spoiler spate cu doua iesiri pentru tevile de esapament. Sunt disponibile mai multe feluri de jenti, cele mai mari fiind de 17 inch.

Fiat 500 - Plus de stil si performanta de la NovitecSi mai interesanta este partea tehnica. Cei de la Novitec propun o crestere de putere pentru motorul turbodiesel de 1,3 litri, de la 70 CP la 83 CP prin intermediul unui modul electronic atasat sistemului original al masinii. Pentru cei 13 CP castigati este nevoie de suma de 330 euro. Acceleratia 0-100 km/h dureaza doar 11,9 secunde in noua versiune de putere.