Auto 20 Mai 2008 23:54
"Alaturi de Mercedes si de Mitsubishi, si Audi, divizia de lux a grupului german Volkswagen, vrea sa produca autovehicule in Romania. Fiecare dintre ele studiaza in prezent mai multe locatii si incearca sa gaseeasca un teren potrivit. Cei de la Mercedes gasisera la Oradea, unde totul parea in regula. Pana la urma au constatat ca panza freatica de acolo este foarte subtire si asta i-ar fi impiedicat sa-si inceapa activitatea de productie. Din cate stiu, se pare ca s-au orientat catre Timisoara", a declarat Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM, Comert si Turism. Silaghi.

"Audi este abia la faza de inceput si nu va pot da detalii despre locatiile catre care s-ar putea indrepta. In schimb, stiu ca cei de la Mitsubishi cauta intens un teren potrivit in Romania, pentru a incepe productia auto", a mai spus Silaghi.

In urma cu cateva luni, surse din piata auto sustineau ca Mitsubishi ar putea produce pe platforma Aro Campulung, premierul Tariceanu a declarat saptamana trecuta ca producatorul japonez nu va investi in zona.

Anuntul a fost facut de seful Guvernului intr-o intalnire cu reprezentantii intreprinderilor mici si mijlocii din Campulung, la lansarea ghidului pentru contractarea fondurilor comunitare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.