Auto 20 Mai 2008 23:59
Mi-a trebuit ceva vreme pana sa accept provocarea lansata de colega mea editor al paginii auto, sa testez un exemplar al seriei limitate Clio Cosmopolitan, creata exclusiv pentru femei. Insolitul situatiei si umorul pe care il putea genera au fost cele care m-au convins in ultima instanta.

Cum se simte un tip intr-o masina „feminina” si ce reactie au cei pe care ii intalnesc in trafic - se prefigurau a fi principalele coordonate ale unei minisesiuni de test-drive. Asa ca, in ziua stabilita, m-am imbracat cu un pulover sic, portocaliu, si m-am pregatit pentru ce e mai rau: strasuri, cristale, culori aprinse (si alte cateva elemente pe care un tip ignorant le-ar putea asocia cu un produs exclusiv feminin)…

Si, intr-adevar, am avut parte de o surpriza. In pofida temerilor mele, masina de test arata normal, fiind o aparitie de bun-simt. Doar autocolantele lipite pe aripile fata ale masinii imi dadeau de inteles, la o prima vedere, ca am de a face cu un model ceva mai special. In privinta caracterului feminin, am rasuflat chiar usurat, cum modelul de test era unul negru, aproape ca mai feminina putea trece masina portocalie pe care o conduc in mod curent. In interior insa, se schimba lucrurile.

Tetierele au huse create special de designerul Venera Arapu si, spre deosebire de modelul de serie, consola centrala este bleu ciel, la fel ca bagheta din dreptul torpedoului. Cum era doar un model de test, nu am putut evalua si poseta, esarfa si umbrela, si ele bleu ciel, pe care le primeste o cumparatoare in momentul achizitiei.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.