Cum se simte un tip intr-o masina „feminina” si ce reactie au cei pe care ii intalnesc in trafic - se prefigurau a fi principalele coordonate ale unei minisesiuni de test-drive. Asa ca, in ziua stabilita, m-am imbracat cu un pulover sic, portocaliu, si m-am pregatit pentru ce e mai rau: strasuri, cristale, culori aprinse (si alte cateva elemente pe care un tip ignorant le-ar putea asocia cu un produs exclusiv feminin)…

Si, intr-adevar, am avut parte de o surpriza. In pofida temerilor mele, masina de test arata normal, fiind o aparitie de bun-simt. Doar autocolantele lipite pe aripile fata ale masinii imi dadeau de inteles, la o prima vedere, ca am de a face cu un model ceva mai special. In privinta caracterului feminin, am rasuflat chiar usurat, cum modelul de test era unul negru, aproape ca mai feminina putea trece masina portocalie pe care o conduc in mod curent. In interior insa, se schimba lucrurile.

Tetierele au huse create special de designerul Venera Arapu si, spre deosebire de modelul de serie, consola centrala este bleu ciel, la fel ca bagheta din dreptul torpedoului. Cum era doar un model de test, nu am putut evalua si poseta, esarfa si umbrela, si ele bleu ciel, pe care le primeste o cumparatoare in momentul achizitiei.