Kia ataca in continuare cu noul model SOUL!Kia a prezentat concepul Soul acum doi ani, la Salonul Auto de la Detroit si l-a reinterpretat anul acesta, la Salonul Auto de la Geneva. Ei bine, coreenii nu s-au incurcat in experimente de design cu Soul. Masina va intra in productia de serie, exact cu acest nume - Soul.

De altfel, numele Soul nu este deloc intamplator. Pe langa faptul ca atrage atentia (celor de la Kia le place sa fie deosebiti in ultimul timp - ex: cee'd), Soul se adreseaza tinerilor si celor cu spirit tanar, pentru care nonconformismul nu este o notiune deloc straina.

Kia ataca in continuare cu noul model SOUL!Pe langa preturile accesibile, Soul promite un nivel de personalizare extraordinar - element pe care coreenii mizeaza mult in promovarea acestei masini. Nu se stie exact in ce consta acest nivel foarte avansat de personalizare, dar putem banui, in linii mari: culori deosebite, foarte multe accesorii de interior si exterior, combinatii de culori ale habitaclului - toate la un nivel greu de gasit la concurenta, conform celor de la Kia.