La doar cateva zile dupa ca a prezentat o realizare tehnica excelenta pe modelul A3 TDI clubsport quattro, Audi ne arata ca are planuri "mari" cu motoare mici, pe benzina.

Audi TT clubsport quattro: 300 CP din 2 litri!Si pentru a nu fi totul o chestie tehnica si seaca, motorul cu 150 CP/litru a fost montat pe noul Audi TT clubsport quattro. Masina este un TT cabrio, dar atrage imediat atentia datorita suprafetei vitrate. Parbrizul este altul, nu are rama superioara, montantii fata sunt foarte subtiri, iar geamurile laterale plonjeaza rapid spre partea din spate. Pentru ca vorbim de un model de serie (limitata), siguranta a fost si ea revizuita. Pentru a asigura protectia in caz de rasturnare, montantii fata, chiar daca mai mici, au fost intariti, iar arcurile de securitata din spatele tetierelor au fost inaltate si intarite.

Audi TT clubsport quattro: 300 CP din 2 litri!Interiorul este si mai sportiv decat la modelul TT, contine multe elemente din aluminiu, scaune de competitii (imbracate in piele) si mizeaza pe o combinatie de negru cu portocaliu.