Auto 27 Mai 2008 01:28
Dupa ce au prezentat primele poze cu noua Skoda Superb una cate una, cehii au publicat acum un set complet de poze.

Unul dintre cele mai asteptate modele Skoda este noua Superb, o masina de clasa medie, dar cu pretentii de clasa mare la nivelul spatiului interior si chiar al dotarilor.

Skoda a publicat abia acum cateva zile un set complet de poze cu noua Superb asa incat masina sa poata fi admirata (sau doar privita) din mai multe unghiuri si pe mai multe fundaluri.

Noua Skoda SuperbClientii noului model Superb vor putea alege intre trei propulsoare pe benzina si trei turbodiesel. Cel mai mic motor pe benzina este unul cu 4 cilindri, de 1,4 litri TSI si 125 CP, urmat de unul de 1,8 litri TSI care dezvolta 160 CP. Cel mai puternic motor alimentat cu benzina este cel V6, de 3,6 litri FSI, carui putere maxima ajunge la 260 CP. Skoda Superb, in combinatie cu acest ultim propulsor va fi echipata in serie cu cutia de viteze DSG si cu tractiune integrala, masina urmand sa apara putin mai tarziu decat celelalte modele.

Gama propulsoarelor turbodiesel incepe cu motorul de 1,9 litri si 105 CP, uramat de cel de 2 litri si 140 CP, cel mai puternic fiind tot cel de 2 litri, dar cu puterea marita la 170 CP.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.