Auto 27 Mai 2008 01:30
Tunerul Edo Competition a reusit sa convinga motorul V12 al lui Enzo sa livreze mai multi cai putere.

Ferrari Enzo de 700 CP de la Edo CompetitionChiar daca pare greu de crezut exista si posesori de masini gen Ferrari Enzo care si-ar dori ceva mai mult decat cei 660 CP pe care ii ofera modelul de serie. Nu neaparat pentru ca ajuns sa-i foloseasca prea des, dar e si o chestie de imagine sa ai o masina exclusivista care sa fie si mai exclusivista printre suratele ei.

Si daca cerere exista, normal ca s-a dezvoltat si oferta. Pentru Ferrari Enzo, Edo Competition este o solutie cat se poate de potrivita daca se vrea o crestere a performantelor.

Ferrari Enzo de 700 CP de la Edo CompetitionTunerii propun un kit care se refera la partea tehnica a masinii. In primul rand, motorul V12 dezvolta acum 700 CP si 715 Nm, cu ajutorul unor modificari ale galeriei de evacuare, a unui esapament schimbat si a unor recalibrari la sistemul de gestiune electronica. Aceste modificari au fost inspirate de la partea tehnica a lui Ferrari FXX, modelul de circuit al italienilor.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.