Auto 28 Mai 2008 17:12
Kangoo si Kangoo Express formeaza noua gama lansata in Romania de catre Renault si vizeza clasarea in primele trei locuri pe piata de furgonete din Romania, a declarat in cadrul unei conferinte de presa, brand manager Renault, Dora Pasare, potrivit NewsIn.

Noul Kangoo a fost proiectat pe platforma de segment C, care serveste si monovolumului Scenic, iar portbagajul de 660 litri, in configuratia cu cinci locuri a variantei pentru persoane, poate fi extins pana la 2,8 metri cubi. De asemene, pasagerii au mai mult spatiu la dispozitie.

Versiunea de marfa, Kangoo Express, a beneficiat de o crestere a capacitatii de incarcare de la cei trei metri cubi ai primei generatii la 3,50 metri cubi, iar spatiul interior largit permite acum si incarcarea unui europalet.

Toate versiunile beneficiaza de discuri de frana la toate rotile si jante de 15 inch, franele fiind proiectate astfel incat sa asigure oprirea in 39 de metri si dupa zece franari consecutive de la 100 km/h la 0 km/h.

Kangoo si Kangoo Express formeaza noua gama lansata in Romania, al carei pret de pornire este de 9.500 euro fara TVA si 11305 euro cu TVA. Ambele versiuni dispun de cate doua variante de echipare: Authentique si Expression pentru Kangoo; Generic si Confort pentru Kangoo Express.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.