Auto 29 Mai 2008 00:47
Renault a mai prezentat un set de poze cu noua Laguna Coupe chiar pe circuitul de Formula 1 de la Monte Carlo.
Galerie foto: Renault Laguna Coupe pe circuitul de Formula 1 de la Monte Carlo!Dupa primele poze cu Renault Laguna Coupe, publicate sambata cu ocazia lansarii oficiale a modelului la Festivalul de Film de la Cannes, Renault a prezentat un nou set de poze cu masina, de data aceasta pe pista de Formula 1 de la Monte Carlo. Sesiunea a fost facuta chiar in weekend-ul cand a avut loc Marele Premiu de Formula 1, asa ca Renault a profitat de ocazie si a trimis pe pista noua Laguna Coupe pilotata de Nelson Piquet Jr., dar si de alti doi piloti de teste ai constructorului francez.

Galerie foto: Renault Laguna Coupe pe circuitul de Formula 1 de la Monte Carlo!Renault insista mult pe caracteristicile dinamice ale noului coupe, francezii mizand in acest sens pe sasiul Active Drive, care include un sistem ce permite si rotilor spate sa directioneze masina si pe motoarele de top.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.