Auto 31 Mai 2008 10:39
Daca anul trecut au aparut primele detalii despre Panamera, autoturismul cu patru usi de la Porsche, acum se vorbeste deja despre inceperea productiei automobilului, conform revistei Autotelegraaf.

Astfel, exista informatii potrivit carora coupe-ul cu patru usi va fi produs incepand din aprilie, anul viitor, la doar o luna dupa ce este asteptata lansarea sa oficiala, la Salonul Auto de la Geneva.

Porsche a confirmat ca Panamera va fi construit la fabrica de la Leipzig, impreuna cu Cayenne, maximul de modele care urmeaza a fi produse anual fiind de 26.000, cu toate ca ar putea fi limitate la 20.000 de automobile pe an, conform unor surse citate Worldcarfans.com.

Pe drumurile din Germania au fost deja zarite numeroase prototipuri Porsche Panamera, fara a fi camuflate in vreun fel. Daca exteriorul nu mai reprezinta un secret, singura problema este ca inca nu se cunoaste nimic din partea tehnica.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.