Auto 5 Iunie 2008 01:51
Italienii au initiat o campanie de rechemare in service pentru modelul 612 Scaglietti

Chiar daca costa cateva sute de mii de euro, modelul Scaglietti s-a "trezit" cu niste probleme electronice la cativa ani buni dupa debutul productiei de serie.

Si Ferrari face rechemari in service!Constructorul italian a anuntat o campanie de rechemari in service pentru 366 de modele 612 Scaglietti, vandute in Statele Unite in perioada 2005-2007. Modelele vizate sunt cele cu transmisia F1, pentru ca la acest reper apare problema. Este vorba de un senzor al ambreiajului, care se incalzeste peste parametrii normali si duce la functionarea gresita a cutiei de viteze - schimbarile de trepte se fac foarte greu sau cutia ramane blocata intr-o treapta de viteza.

Intamplator sau nu, de-a lungul carierei lui 612 Scaglietti au existat si cateva incendii spontane la aceste masini, unul din ele chiar in Romania, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, acum doi ani. Este vorba de masina fostului fotbalist Gabi Popescu, care a luat foc - se pare - tot in urma unei defectiuni la transmisie.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.