Auto 9 Iunie 2008 00:35
Consortiul Mahindra-Renault va lansa, in luna iulie, o noua varianta de Logan, in editie limitata, potrivit EconomicTimes. Noua varianta va un avea sistem audio mai performant, scaune noi, tapiterie lucrata manual si interior modificat, si se va adresa clientilor cu un buget mai consistent

Editie limitata de Logan pentru clientii indieni cu venituri mari "Editia speciala va fi gata in iulie si va avea un nou sistem audio, scaune noi si interior cu design imbunatatit ", a declarat directorul Mahindra-Renault, Rajesh Jejurikar.

Marca Logan a fost lansata pe piata indiana in luna mai a anului trecut de un consortiu format din producatorul local de automobile Mahindra&Mahindra si compania franceza Renault.

Anul trecut, vanzarile Logan pe plan mondial au urcat cu 48%, pana la 367.745 unitati, dintre care peste 137.000 au fost sub sigla Renault, iar restul sub sigla Dacia. Romania a fost si anul trecut cea mai importanta piata pentru Logan, cu peste 102.000 masini vandute, urmata de Rusia cu aproape 68.000, Franta cu peste 32.000, India cu aproape 18.000 si Germania cu mai mult de 17.000 de masini Logan vandute.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.