Auto 9 Iunie 2008 00:37
Cel mai recent studiu realizat de J.D. Power&Associates a analizat calitatile pe care le detin automobilele produse de cele mai mari branduri din industria auto

Care sunt cele mai performante automobile din 2008 Producatorul auto Ford a aratat in 2008, pentru al patrulea an consecutiv, rezultate ce demonstreaza o calitate superioara a brandului, acesta avansand cu doua locuri in topul celor mai bine cotate nume din industria auto, informeaza Automotive News.

Alaturi de Ford sta si brandul Mercury, care a indeplinit aceleasi performante, ambele companii clasandu-se in primele opt pozitii ale topului.

In ceea ce priveste Ford, 11 din cele 14 modele incluse in cadrul studiului organizat de J.D. Power & Associates au demonstrat ca s-au dezvoltat intr-un ritm accelerat de-a lungul acestui an.

Publicitate pe acest site

Nu rata:

1.
Profitul Mazda, in scadere cu 5,8% in T3
2.
Profitul Audi a crescut cu 50% in 2007
3.
Noul Ford Focus, de vanzare in Romania incepand de astazi
4.
Ford si GM: Brandurile auto mai putin productive trebuie scoase de pe piata

Calitatea este un element crucial, atat in ceea ce priveste reconstruirea imaginii pe care o are compania auto, dar si in privinta vanzarilor automobilelor Ford.

Cat despre automobilul Lincoln, acesta a scazut fata de anul precdent, trecand de pe locul 3 pe 15.

In categoria masinilor de dimensiuni mici, modelul Mini ocupa locul 35 in top, aflandu-se cu o pozitie inaintea automobilului Jeep. Mini nu a fost inclus in acest studiu si in 2007.

Infiniti a trecut de pe pozitia 9 pe a doua, in urma producatorului auto Porsche, cel din urma mentinandu-se pe pozitii pentru al treilea an consecutiv.

Audi a fost detronat in acest an. Daca in 2007 acesta se situa pe al patrulea loc, anul acesta a ajuns pe al zecelea, din cauza problemelor intampinate la fabricarea unui numar considerabil de autovehicule.

In schimb, Cadillac a cunoscut o revenire spectaculoasa pe sectorul masinilor de lux, si a urcat pe locul zece, la egalitate cu Audi, care se clasa pe locul 25 anul trecut, relateaza Automotive News.

De asemenea, General Motors face progrese, in ciuda nivelului economic scazut al Statelor Unite, care impiedica dezvoltarea afacerilor companiei.

Noul model sedan Chevrolet Malibu a fost catalogat drept al patrulea cel mai bun autovehicul al industriei din care face parte, castigand, totodata, premiul pentru cea mai buna masina din segmentul de automobile de dimensiuni mijlocii.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.