„Si ce daca - veti zice - acesta nu e deloc un criteriu care sa cantareasca in alegerea unei masini”. Si v-as putea da dreptate, insa stiu ca, daca imi replicati astfel, e clar ca nu ati stat la volanul unui Pluriel. Daca ai sansa sa conduci un C3 Pluriel, la inceputul verii, cand esti deja cu gandul la concediu si la distractie, toate posibilele contraargumente dispar si te lasi cucerit iremediabil de modelul tr?s simpa al francezilor.


Multiplele posibilitati de decapotare - fie partiala, doar acoperisul textil, fie totala, inclusiv stalpii de sustinere -, portbagajul rezonabil ca dimensiuni il recomanda drept o alegere potrivita atat pentru mici plimbari de vacanta, in doi sau in patru, la mare sau la munte, cat si pentru iesiri de seara prin cluburile urbane. E suficient sa te urci la volan si cheful de distractie sa-ti vina imediat.

Marturisesc ca, in cele doua zile in care m-am plimbat cu C3 Pluriel prin Bucuresti, am avut mereu un zambet pe fata. Cu masina decapotata, pana si drumul catre serviciu parea o plimbare de placere, iar blocajele din trafic se dovedeau mult mai usor de suportat. Exteriorul cu design vesel e completat de un interior ce se dovedeste destul de stilat, in ciuda plasticului de neevitat la o masina care nu face parte nici pe departe din clasa premium. Manerele usilor imbracate in piele si cateva elemente nichelate s-au dovedit detalii care faceau minuni in a da un aer elegant interiorului.