Auto 11 Iunie 2008 00:32
Romcar, importatorul marcii Ford, va avea din iulie un nou director general, in persoana lui Gabriel Bondarenco, dupa ce actualul director, Catalin Gavra, a fost promovat la conducerea TiriacAuto, divizie a grupului Tiriac care importa marcilor Ford, Mitsubishi, Hyundai, Jaguar si Land Rover. Noul director general va continua linia strategica de afaceri a Romcar
"Ma simt onorat ca mi s-a oferit sansa de a conduce o echipa puternica, ale carei resurse si capabilitati s-au concretizat in rezultate deosebite inregistrate in special in ultimii ani. Sunt increzator ca impreuna vom reusi sa ne continuam ascensiunea, chiar si in contextul actual, al unei piete deosebit de competitive", a declarat Gabriel Bondarenco.

Bondarenco s-a alaturat echipei Romcar la inceputul anului 2006, in prezent ocupand functia de director financiar. Absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Finante, Banci, Contabilitate, el a ocupat timp de zece ani pozitii cheie in departamentele financiare ale mai multor companii, precum KPMG Romania, La Fantana si Omnitech.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.