Auto 13 Iunie 2008 01:41
Jurnalistii de la Auto Bild au publicat un set de poze spion cu o masina despre care sustin ca ar fi un nou model Dacia

Dacia pregateste o berlina mai mare ca Logan!Chiar daca pare o ipoteza mai greu de crezut la prima vedere, n-ar trebui sa ne mire deloc. In apropierea lansarii modelului Sandero, cei de la Dacia au spus ca platforma Logan va mai cuprinde inca patru modele (in afara de Sandero). Unul dintre ele este SUV-ul, dar despre celelalte trei nu se stie mai nimic.

Totusi, un alt model pe care Dacia il pregateste pare sa fie cel surprins in poze de jurnalistii de la Auto Bild: o berlina mai mare ca Logan care sa atace un segment superior celui compact, in care activeaza Logan.

Dacia pregateste o berlina mai mare ca Logan!Cei de la Auto Bild sustin ca masina din poze are lungimea de aproximativ 4,6 metri, ceea ce ar incadra-o in segmentul berlinelor de clasa medie. Dar, de ce ar vrea Renault o berlina medie? Pentru ca - cel putin aparent - aceasta ar avea loc in gama, fara sa afecteze vanzarile altor modele Renault. Megane este in clasa compacta, iar Laguna este in aceeasi clasa - medie -, dar este mult mai scumpa decat ar urma sa fie noul model Dacia, despre care Auto Bild spune ca ar urma sa plece de la putin sub 10.000 euro. Pretul este posibil, in opinia germanilor, in situatia in care ar urma sa se foloseaca doar repere deja existente de la alte modele Renault (Clio si Megane).


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.