Auto 13 Iunie 2008 01:43
Mitsubishi va prezenta versiunea hatch a modelului Lancer, impreuna cu varianta Ralliart

Mitsubishi Lancer in versiune hot-hatch!Niponii adauga o noua versiune de caroserie modelului Lancer, disponibil pana acum doar in versiune sedan. Este vorba de versiunea hatchback a lui Lancer, versiune care va fi prezentata oficial la Salonul Auto de la Paris din toamna acestui an.

Hatchbach-ul este si el o reusita de design a japonezilor, adaugand un plus de sportivitate unei caroserii care deja inspira sportivitate.

Lancer Sportback va fi disponibil cu un motor de 1,5 litri (109 CP), unul de 1,8 litri si 143 CP, sau dieselul de 2 litri preluat de la Volkswagen, care produce 140 CP. Sportback va putea fi echipat si cu transmisia cu dublu ambreiaj Twin Clutch SST.

Mitsubishi Lancer in versiune hot-hatch!Pentru cei care vor un Evo, dar au nevoie de antrenament mai intai, Mitsubishi va oferi si modelul Ralliart, tot pe baza lui Lancer Sportback.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.