Auto 16 Iunie 2008 01:53
Germanii au pregatit un model special pentru americanii carora le pasa de problemele legate de mediu

Volkswagen Tiguan HyMotion: Emisii inexistente de noxeNoul SUV al celor de la Volkswagen, modelul Tiguan, a primit o noua versiune, deocamdata sub forma de concept, destinata special pietei din Statele Unite, unde ar putea intra in productia de serie peste ceva timp.

Masina a fost modificata pentru a putea fi alimentata cu celule de combustibil (hidrogen), acest combustibil fiind preferat de mai multi producatori pentru modelele ecologice de peste ocean, unde reteaua de alimentare cu hidrogen este ceva mai dezvoltata decat in Europa.

Volkswagen Tiguan HyMotion: Emisii inexistente de noxeTiguan HyMotion dispune de un sistem de celule de combustibil, hidrogenul fiind stocat intr-un rezervor special plasat dedesubtul masinii, sub portbagaj. Sistemul de celule de combustibil produce o putere de 107 CP, dar Tiguan HyMotion este prevazut si cu un motor electric care dezvolta 27 CP.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.