Auto 17 Iunie 2008 00:58
Volkswagen va lansa noul model Scirocco pe piata din Romania cel mai tarziu in luna noiembrie a acestui an, a declarat, luni, pentru NewsIn, Sebastian Vlasceanu, directorul de marketing si comunicare al marcii in cadrul Porsche Romania

Potrivit unui comunicat al companiei Volkswagen, remis, agentiei NewsIn, cea de-a treia generatie a lui Scirocco isi va face debutul pe piata in luna august. Dimensiunile masinii sunt de 4,25 m lungime, 1,40 m inaltime si 1,81 latime, in timp ce ampatamentul este de 2,57 metri.

Habitaclul poate gazdui fara probleme patru adulti, iar capacitatea de incarcare este de 292 litri, capacitatea de incarcare putand creste pana la volumul de 755 litri.

Scirocco beneficiaza de o motorizare compusa dintr-o gama de patru propulsoare TDI si TSI. Motoarele TSI dezvolta 122 CP, 160 CP si respectiv 200 CP, in timp ce motorul TDI are o putere de 140 CP.

Printre dotarile noului Scirocco se numara cutia de viteze cu dublu ambreaj in sapte trepte si controlul suspensiilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.