Auto 18 Iunie 2008 22:17
AAA Auto analizeaza iesirea de pe piata din Romania, unde a inregistrat un declin de 24% al veniturilor

Distribuitorul ceh de masini second-hand AAA Auto, cea mai mare companie de profil din Europa Centrala si de Est, analizeaza o posibila iesire de pe piata din Romania si este pe cale sa renunte la operatiunile din Polonia in cadrul unui program de restructurare lansat la inceputul acestui an pentru rentabilizarea operatiunilor, potrivit publicatiei cehe „CBW“.

Decizia referitoare la Polonia ar putea fi luata in decurs de o luna, iar cea privind Romania pana in toamna, a spus Kamil Ziegler, director al diviziei economice a companiei. AAA Auto a initiat amplul program de restructurare dupa evolutia negativa din ultimul trimestru al anului trecut, care a generat pierderi de 4,9 milioane de euro la numai doua saptamani de la listarea pe bursa din Praga.

In primul trimestru din acest an, Romania a fost singura piata unde AAA Auto a inregistrat scaderi ale afacerilor, cu un declin de peste 24% al veniturilor, profitului si al vanzarilor subsidiarei locale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.