Auto 18 Iunie 2008 01:02
Volkswagen a aratat un nou set de poze, de data aceasta superbe, cu noul Scirocco

Galerie foto: Adevaratul Volkswagen SciroccoLa prezentarea unei masini, pozele sunt extrem de importante. Pana la urma, reprezinta primul contact al publicului si implicit al viitorilor clienti, cu modelul respectiv.

Primele poze publicate de un constructor te pot face sa treci usor peste masina respectiva sau dimpotriva, te pot face sa te interesezi de ea, sa vezi ce are de oferit in ansamblu.

Tocmai din acesta cauza, producatorii trateaza, in general, cu foarte mare atentie acest aspect. Lucreaza strans cu departamente specializate, cu echipamente de top, pentru ca rezultatul final sa atraga atentia, in conditiile in care competitia intre modele este extrem de stransa.

Galerie foto: Adevaratul Volkswagen SciroccoUn set de poze oficiale nu este deloc usor de realizat. In afara de faptul ca este nevoie de echipament tehnic foarte performant, conteza mult si ideea. Adica modul in care sunt fotografiate masinile, pentru a le scoate in evidenta anumite detalii (de design sau tehnice) specifice, dar si fundalul pozelor. De aceea, majoritatea pozelor unui model mini vor fi facute in oras, in aglomeratie, pentru ca acela este mediul unui mini. La fel, un GT de lux va fi fotografiat pe autostrazi sau in resedinte scumpe si exotice, pentru ca pe acolo va fi intalnit in viata reala.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.