Chiar daca noul look al lui Aveo este mai contemporan ca niciodata (Chevrolet s-a incumetat sa vorbeasca despre „aspectul sportiv“ al versiunii cu trei usi), trebuie sesizat ca platforma tehnica mostenita de la Daewoo nu a fost deocamdata inlocuita.

Motoarele, preluate de la modelul cu cinci usi. Aveo cu trei usi arata mai compact ca versiunea cu cinci portiere, dar aceasta nu este decat o impresie, intrucat dimensiunile exterioare ale celor doua variante sunt identice.

Desigur, lipsa portierelor din spate ingreuneaza accesul catre bancheta, dar cei care nu primesc regulat la bord mai mult de o persoana, pot lua in calcul acest compromis prin care se economisesc aproximativ 400 de euro. Diferentele fata de Chevrolet Aveo cu cinci portiere se opresc aici.

Interiorul si gama de motorizari sunt identice. Comenzile bine ordonate si materialele plastice de o calitate onorabila creeaza un habitaclu surprinzator pentru un model accesibil de clasa mica. Soferul beneficiaza de o pozitie inalta, dar confortabila la volan, cu o buna vizibilitate asupra traficului.