Auto 20 Iunie 2008 13:14
Subaru a lansat astazi la Bucuresti primul motor Boxe Diesel, proiectat pentru autoturisme, care va echipa modele Legacy si Outback, informeaza NewsIn.

"Subaru a creat motorul Boxer Diesel ca raspuns la orientarea pietei auto catre automobile diesel. Pe piata europeana, in special, datorita canalizarii atentiei catre protejarea mediului inconjurator si pentru economie, motoarele diesel sunt din ce in ce mai apreciate, fiind economice si potrivite conditiilor de trafic locale (...)", a declarat directorul general al Subaru Motors Trading Romania, Stavros Kanonopoulos.

Noul motor Boxer Diesel are o capacitate cilindrica de 2.0 l si dezvolta o putere maxima de 110kW sau 150 CP, la o turatie maxima de 3600/minut. Cuplul maxim este de 350 Nm, iar racirea motorului este pe apa.

Motorul va echipa variantele Subaru ale modelului Legacy - sedan si wagon, precum si modelul Outback.
Subaru Motors Trading este importator si distribuitor autorizat de catre Fuji Havey Industries al tuturor produselor Subaru in Romania, inclusiv al pieselor de schimb si al accesoriilor acestei marci. Subaru Motors este parte a grupului ce activeaza in zona balcanica.

In Romania, Subaru Motors Tradings a dezvoltat o retea de 12 show-room-uri in cele mai importante orase din tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.