Auto 21 Iunie 2008 01:48
Noul Aveo, care este produs din aceasta luna in Polonia, are o sarcina grea: sa redreseze vanzarile in scadere ale marcii Chevrolet

Reprezentantii Chevrolet Romania se asteapta sa comercializeze peste 13.000 de masini in acest an, ceea ce indica o stagnare a vanzarilor. In 2007, Chevrolet a vandut in Romania 13.090 de autoturisme, in crestere cu 72% fata de 2006. In primele cinci luni ale acestui an, au fost comercializate 2.513 de unitati ale modelului Chevrolet Aveo. “Comparativ cu anul trecut, volumul de vanzari este in scadere. Acest lucru se explica prin evolutia generala a respectivului segment (n.red. clasa A, segmentul mini) si prin factorii de natura economica care afecteaza piata auto,” a declarat directorul de marketing al companiei, Leonard Nica.

Reprezentantul importatorului se asteapta la o revenire pe plus a vanzarilor in al doilea semestru din 2008.

“Noul model Chevrolet Aveo este disponibil cu un nou design, cu doua noi motoare economice de 84 si, respectiv, 100 de cai-putere si beneficiaza de 5 ani garantie si 5 ani asistenta rutiera gratuita. Noul Aveo va contribui la majorarea volumelor de vanzari Chevrolet in a doua parte a anului 2008,” a sustinut Nica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.