Auto 21 Iunie 2008 02:00
Parbrize cu peste 20% mai ieftine pentru producatorii din industria auto romaneasca, geamuri care nu ranesc cand se sparg - pentru usile si rafturile mobilei, dar si pentru rafturile frigiderelor si ale aragazelor
Toate acestea vor fi produse pentru prima data in Romania la compania GlassCorp din Buzau, deschisa oficial ieri. Potrivit lui Marius Neagu, presedintele Consiliului de Administratie al companiei, un parbriz produs de aceasta firma costa in medie 40 de euro.

„In prezent, parbrizele comercializate pe piata romaneasca provin in mare parte din Turcia, dar si din Ungaria sau direct de la producatorii de masini“, a declarat reprezentantul GlassCorp la o conferinta de presa. Compania nu este un producator de sticla. Ea cumpara sticla de la producatorul francez Saint-Gobain si o prelucreaza, dandu-i formele dorite. GlassCorp este in negocieri cu cei mai importanti consumatori de sticla securizata din Romania, printre care uzina Dacia-Renault, si estimeaza ca va incheia contracte cu acestia pana la sfarsitul anului.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.