Auto 23 Iunie 2008 01:07
Dupa catva poze publicate la prezentarea masinii, italienii de la Alfa Romeo arata MiTo in toata splendoarea

Galerie foto: Alfa Romeo MiTo - Imposibil sa nu-ti placa!E inutil sa mai spui azi faptul ca italienii sunt campioni la design. Se stie demult. Si totusi, in grupul Fiat a avut loc in ultimul timp un adevarat "soc", daca-i putem spune asa. E vorba de o ofensiva agresiva de noi modele care arata exceptional. Fiat Bravo si 500, apoi Lancia Delta si acum Alfa MiTo, sunt produse care reusesc, prin design, sa eclipseze aspectele mai "criticate" ale masinilor italiene.

Galerie foto: Alfa Romeo MiTo - Imposibil sa nu-ti placa!La fel ca si in cazul Lanciei Delta, Alfa a prezentat acum cateva luni doar cateva poze, suficient cat sa arate masina in ansamblu, dar insuficient pentru a o pune cu adevarat in valoare.

Iata insa si setul de fotografii care ar putea sa mareasca mult listele de clienti sedusi de noul model Alfa. In plus, va fi foarte interesant de vazut daca clientii Mini vor putea fi convertiti la MiTo.

Galerie foto: Alfa Romeo MiTo - Imposibil sa nu-ti placa!Masina are 4.06 metri lungime, 1.44 metri inaltime si 1.72 mteri latime, iar italienii spun ca acestea sunt dimensiunile potrivite pentru un comportament rutier de exceptie. Mi.To va da soferului posibilitatea de a opta pentru trei setari diferite ale masinii: Dynamic - modul sport, Normal - pentru mersul in oras si All Weather - modul pentru conditii de aderenta scazuta.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.