Auto 24 Iunie 2008 01:03
In 2007, peste 60.000 de romani au cumparat dispozitive de navigatie Mio, piata autohtona avand cel mai mare potential din Europa Centrala si de Est, sustin oficialii companiei

Acestia apreciaza ca in 2008, vanzarile de GPS vor creste cu 200 de procente, iar Mio va deschide un punct de lucru la Bucuresti pentru a coordona mai bine afacerea.

Specialistii spun ca tot mai multi romani opteaza pentru dispozitive GPS, mai ales daca oferta include si alte servicii asociate. De altfel, cu cat hartile incluse sunt mai amanuntite si acopera o arie mai mare cu atat GPS-ul este un instrument mai util.

Cinci modele noi, cu software intuitiv si cautare fonetica
Piata dispozitivelor de navigatie s-a imbogatit cu o gama noua de cinci modele echipate cu un software intuitiv pentru configurarea itinerariului, cu ecranul tactil, care acopera foarte bine teritoriul national dar include si 38 de harti europene.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.