Auto 24 Iunie 2008 01:13
Italienii continua sa promoveze modelul Granturismo S, GT-ul de inspiratie Ferrari
Galerie foto: Maserati Granturismo S - Accent pe exclusivismMaserati Granturismo este practic al treilea model prin care Maserati revine in lumea buna a bolizilor europeni. Ofensiva a inceput cu modelul Coupe (si versiunile sale), dar masina a fost suficient de buna cat sa atraga atentia, fara a excela insa. Si-a atras destule critici in ceea ce priveste tinuta de drum si modul in care este fructificat potentialul motorului prin intermediul cutiei de viteze.

Galerie foto: Maserati Granturismo S - Accent pe exclusivismQuattroporte este un nume mare in istoria Maserati si actuala generatie a fost primita foarte bine pe piata, fiind vazuta ca o alternativa reala la berlinele de lux Audi A8, BMW Seria 7 si Mercedes S-Klasse tocmai pentru ca oferea un singur motor (nu o gama intreaga ca limuzinele germane) si acela venit direct de la ... Ferrari. Oricum revenirea Maserati a fost construita pe bazele Ferrari. Platformele tehnice impart o serie de componente, iar motoarele sunt produse de Ferrari. Maserati aduce designul... si notorietatea proprie.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.