Auto 25 Iunie 2008 01:06
Cel mai nou model Dacia va intra in cursa pentru cel mai prestigios premiu auto organizat anual in Europa

Organizatorii concursului "Car of the Year" au anuntat deja modelele care intra in cursa pentru ravnitul titlu, editia 2009.

Dacia Sandero in cursa pentru Masina Anului 2009 in Europa!"Masina Anului" in Europa, cel mai prestigios premiu in domeniul auto este un concurs anual, membrii juriului fiind jurnalisti cu experienta, de la cele mai importante reviste auto din Europa. Regulile dupa care o masina este declarata sau nu eligibila sunt foarte clare: modelul respectiv trebuie sa fie unul complet nou (nu facelift), sa fie disponibil la vanzare in cel putin 5 tari europene la momentul votului si sa aiba o tinta de vanzari de cel putin 5.000 de unitati pe an.

Ca urmare, organizatorii au stabilit o mare parte dintre candidatii din acest an. Mai sunt modele care urmeaza a fi lansate, sau a caror data de lansare nu este stiuta cu exactitate, asa ca, pana in septembrie, lista ar putea ajunge la 35 de modele, spun cei de la Car of the Year.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.