Auto 27 Iunie 2008 00:59
Porsche Romania se asteapta ca noul model sa realizeze in acest an peste 10% din vanzarile totale ale Seat

Importatorul marcii Seat pe piata romaneasca, Porsche Romania, a lansat joi noul model de clasa mica Ibiza. Cea de-a patra generatie a fost prezentata la Salonul Auto de la Madrid, care s-a desfasurat in capitala Spaniei in perioada 22 mai-1 iunie. Pentru masina de clasa mica, directorul marcii Seat, Bogdan Militaru, estimeaza vanzari de 500 de unitati pana la sfarsitul acestui an. La nivelul intregii marci, Militaru prognozeaza ca vanzarile Seat in Romania se vor cifra la 5.500 de unitati la sfarsitul acestui an.

Potrivit datelor companiei, 2007 a adus o crestere a vanzarilor marcii Seat pe piata romaneasca de 27%, pana la 4.917 masini.

Pentru inceput, Ibiza va fi disponibila numai in varianta cu cinci usi, dar va fi comercializata paralel cu modelul existent, atat timp cat va exista cerere. Aceasta strategie este comuna mai multor importatori: Skoda vinde paralel modelele Octavia II si Tour, Opel - autoturismele de clasa compacta Astra, iar Peugeot - modelul de clasa mica 206/207.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.