Din fericire, germanii de la AutoBild au reusit sa pozeze cea mai noua creatie a constructorului italian. Asa ca putem adimira modelul California intr-un set de poze facute pe strada, putand observa cum arata masina cu hardtop-ul ridicat.

Galerie foto: Ferrari California - Cel mai nou supercar al italienilor!California dispune, in premiera pentru Ferrari, de un hardtop retractabil care se pliaza/depliaza complet in doar 15 secunde. Practic este o solutie care ii permite masinii sa fie atat cabrio cat si coupe.
Segmentul CC-urilor a fost inaugurat, pentru masinile "normale" de Peugeot cu modelul 206 CC, iar solutia a fost imediat preluata de tot mai multi constructori.

Galerie foto: Ferrari California - Cel mai nou supercar al italienilor!Designul noului California nu socheaza, dar masina arata bine si promite performante excelente pe circuit, in ciuda faptului ca nu este atat de rigida ca un coupe clasic. Din punct de vedere estetic se remarca tevile de esapament dispuse vertical, in genul celor de la Lexus IS-F.