Auto 28 Iunie 2008 01:41
Daca iti permiti sa cheltuiesti 50.000 de euro pe o masina, inseamna ca iti merge bine. Pe de alta parte, o firma japoneza care cere atata banet pe o masina trebuie ca s-a asigurat in prealabil ca aceasta merge intr-adevar bine. Ca vantul si ca gandul, daca s-ar putea
Masina invocata - si testata saptamana aceasta - este un 350Z Roadster. Producator: Nissan. Exact, un Nissan de cincizeci de mii de euro. Probabil ca acum te gandesti ca aceluia care se desparte de suma asta ca sa parcheze in fata casei un autoturism japonez cu doua locuri numai bine nu-i merge. N-ar fi de neconceput ca, intr-un moment de generozitate umana, sa te intrebi chiar, cu adevarat ingrijorat, cat de rau ii poate fi respectivului si cum de a ajuns cineva, care evident nu stie ce sa faca cu banii, sa aiba atat de multi.

Uimire de bine
Fara alte digresiuni, daca ai judeca in acest fel (cum, aparent, ar fi de bun simt) te-ai gasi intr-o eroare la fel de uriasa precum uimirea pe care ti-o va provoca parcurgerea urmatoarelor randuri.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.